Τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωσταντίνο Αραβώση, είχαν την Τετάρτη 22 Απριλίου οι Πρόεδροι της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, προκειμένου να διευθετηθούν μία σειρά από ζητήματα επείγοντος χαρακτήρα που απασχολούν τον κόσμο των κυνηγών.

 Οι Γ. Αραμπατζής και Ν. Σταθόπουλος ενημέρωσαν τον κ. Γενικό για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα, αναλύοντας τις επεξεργασμένες θέσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων τόσο για το σήμερα, όσο και για τη νέα κυνηγετική περίοδο που θα αρχίσει τον Αύγουστο.
 Υπενθυμίζεται ότι η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και ο μηχανισμός της δεν ανέστειλαν ούτε για μία ημέρα τις δραστηριότητές τους από τότε που επιβλήθηκε η αναγκαία «καραντίνα», καθώς τα γραφεία της Συνομοσπονδίας παραμένουν συνεχώς ανοιχτά με το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας, ενώ οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους, προσαρμόζοντας τη δράση τους στους νέους κανονισμούς ασφαλείας.

 

 

 

 

Συνημμένο αρχείο