Για τους ανθρώπους αυτής της πατρίδας, το Πάσχα ήταν και είναι ένας αρμός ανάμεσα στις γενιές, η αίσθηση μίας κοινής γιορτής.

 

 Ειδικά για εμάς τους κυνηγούς είναι και μία γιορτή της άνοιξης, ένα ξέσπασμα των χρωμάτων, ένας θρίαμβος της ίδιας της ζωής που κάνει μία νέα αρχή για να ξεπροβάλει μέσα από τις σκιές του χειμώνα. Το Πάσχα είναι συνδεδεμένο με τη λάμψη της ελληνικής επαρχίας και των χωριών μας, που αυτήν την γιορτή περιμένουν για να βάλουν τα «καλά» τους και να μας υποδεχτούν πάλι πίσω στους τόπους της καταγωγής μας.

 Δυστυχώς, ούτε και φέτος θα γιορτάσουμε το Πάσχα όπως θα θέλαμε και όπως το έχουμε ανάγκη. Αναγκαστικά και αυτό το Πάσχα θα «θυσιαστεί» στο όνομα της ανάγκης που προέκυψε.   Ξέροντας πως είναι μία θυσία που «πονάει», ελπίζουμε να είναι η τελευταία που θα χρειαστεί να υποστούμε, καθώς αγωνιζόμαστε να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη της πανδημίας

 Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εύχεται στον κάθε κυνηγό και στην οικογένεια του, ευτυχία και υγεία, καλή δύναμη και κουράγιο. Να προσέχουμε όλοι τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, για να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί έξω και χωρίς περιορισμούς, όταν όλη αυτή η περιπέτεια θα έχει τελειώσει…

 Γνωρίζοντας τις προσδοκίες, τα «θέλω» και τις ανάγκες του κόσμου των κυνηγών, η ΚΣΕ θα συνεχίσει να κάνει ότι αρμόζει και ότι της αναλογεί, για μία «ανάσταση» που θα διαρκέσει.

 Καλό Πάσχα σε όλους…